foto

Laura Huertas Millan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 El laberinto
jeny303
2017 La Libertad
2012 Aequador (studentský film)
2011 Voyage en la terre autrement dite

Dokumentární

2016 Sol negro

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 El laberinto
2012 Aequador (studentský film)
2011 Voyage en la terre autrement dite

Dokumentární

2016 Sol negro

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 El laberinto
jeny303
2017 La Libertad

Střihačská filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2018 El laberinto
jeny303

Skladatelská filmografie

Zvukařská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Sol negro

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace