foto

Olli Ikonen

  • nar. 18.7.1950 (68 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Linnan juhlat (TV film)
2015 Maaseudun tulevaisuus (divadelní záznam)
2007 Tali-Ihantala 1944
2003 Raid
2000 Autobus sebevrahů
Ilmalaiva Finlandia (TV film)
1997 Siivoton juttu (TV film)
1996 Yöjuna
1993 Kissa ja Varjo (TV film)
Matokuningas
1992 Mestari
1990 Suomalainen rapsodia (studentský film)
1989 Kuhmon huumaa (TV film)
1988 Rengasmatka (TV film)
1986 V. Y. Vihdoinkin yhdessä
1984 Hengenmies (TV film)
Tohvelisankarin rouva (TV film)
1979 Valmistumisen aika (TV film)
1972 Robin Hood (TV film)

TV seriály

2016 Roba (TV seriál)
Huomenna (S03E10)
2013 Nymfit (TV seriál)
Solmu (E03)
2008 Katso ihmistä (TV seriál)
Ensimmäinen osa (E01)
Lemmenleikit (TV seriál)
Harkinnanvaraisia sosiaalitoimia (E04)
Intiimi haastattelu (E03)
Hedelmällinen lakitapaus (E01)
2007 Sydänjää (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 9 (S01E09)
Episode 5 (S01E05)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Melontaa ja murhia (S03E02)
2004 Rikas mies (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2001 Taivas sinivalkoinen (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Raid (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 8 (E08)
další epizody (5)
1998 Tuliportaat (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1993 Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
1989 Hellapoliisit (TV seriál)
Pilaavatko naiset koko elokuvan? (E05)
Meneekö tämä navan alle koko elokuva? (E03)
1988 Poliisijuttu (TV seriál)

Host

TV pořady

1985 Thilia Thalia (TV pořad)
1983 Päivän kakkaroita (TV pořad)
1982 Thilia thalia thallallaa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace