foto

Brendan Malloy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Rajský život v Palos Verdes
2001 Šílenci na prknech

Dokumentární

2015 Průlomové objevy (TV seriál)
2014 The Offseason: Kevin Durant (TV film)

Hudební videoklipy

2008 Demi Lovato - La La Land (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Burnin' Up (hudební videoklip)
2007 Avril Lavigne - Girlfriend (hudební videoklip)
2005 Blink 182: Greatest Hits (hudební videoklip)
The Black Eyed Peas - Don't Phunk With My Heart (hudební videoklip)
2003 The Black Eyed Peas - Shut Up (hudební videoklip)
2002 Crazy Town - Drowning (hudební videoklip)
2001 Blink 182: First Date (hudební videoklip)
Blink 182: The Rock Show (hudební videoklip)

Video kompilace

2006 Metallica: The Videos 1989-2004 (video kompilace)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky