foto

Risto Vanari

  • nar. 22.3.1931
    Helsinki, Finsko
  • zem. 2.7.1986 (55 let)
    Espoo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Risto Vanarin piilokamera
1976 Matkanjohtaja (TV film)
1959 Yritys (TV film)

TV seriály

1963 Me Tammelat (TV seriál)

TV pořady

1961 Piano, basso ja rummut (TV pořad)
1960 Utelias kamera (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1979 Risto Vanarin piilokamera

TV pořady

1967 In memoriam Charlie Parker (TV pořad)
1963 Lauantailekkeri (TV pořad)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1978 Lauantaileikit (TV pořad)
1965 Vapputanssit (TV pořad)
1962 Ruletti (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky