foto

Bo Carpelan

  • nar. 25.10.1926
    Helsinki, Finsko
  • zem. 11.2.2011 (84 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Axel (TV film)
1985 Julafton (TV film)
1981 Häxskogen (TV film)
1969 Paavo (TV film)
Teatterituokio: Lili (TV film)
1968 Janne (TV film)
1967 Kuka teki turhan murhan (TV film) - divadelní hra
1966 Gammal mans dag, En (TV film)
1960 Voi meitä ihmisiä (TV film)
1959 TV-tre, De (TV film)

Dokumentární

1974 1895 - Elokuva elokuvasta
1973 Kuwia kuolleesta maailmasta

Spisovatelská filmografie

Filmy

1990 Axel (TV film) - kniha
1988 Rannekello - povídka
1986 Valkoinen kääpiö - kniha

TV seriály

1984 Kulkeva varjo (TV seriál) - kniha
Epätoivoiset toimet (E03) - kniha
Onko poliisin poika tappaja? (E02) - kniha
Anna on kuollut! (E01) - kniha

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film) - a.z.
Suomalainen kirjailija (TV seriál)
2002 Hurrit (TV seriál)
1973 Kuwia kuolleesta maailmasta

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky