foto

William Douglas-Home

  • nar. 3.6.1912
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 28.9.1992 (80 let)
    Winchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Co ta holka chce - původní scénář
1995 Ne coupez pas mes arbres (TV film) - divadelní hra
1983 Ledňáček (TV film)
1982 Lloyd George Knew My Father (TV film) - divadelní hra
1979 Emmenez-moi au théâtre: Le canard à l'orange (TV film) - divadelní hra
1975 Kachna na pomerančích - divadelní hra
1960 Follow That Horse!
1959 Äiti tietää rakkaudesta (TV film) - divadelní hra
1958 The Reluctant Debutante - scénář, divadelní hra
1952 Made in Heaven
1949 Chiltern Hundreds, The
Now Barabbas - divadelní hra
1948 Sleeping Car to Trieste

TV seriály

1973 Away from It All (TV seriál)
BBC2 Playhouse (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál) - scénář, divadelní hra

Divadelní záznam

1956 Ein Mann für Jenny (divadelní záznam) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky