foto

Jussi Raittinen

  • nar. 15.9.1943 (76 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Jussi lapsenvahtina (TV film)
1966 Topralli

TV seriály

1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)

Dokumentární

2011 Ruisrock - 40 vuotta rockia ja rakkautta (TV film) - a.z.
2010 Rock-Suomi (TV seriál) - a.z.
Stadilaista tangoa etsimässä
2003 Onnen tähden - Keskioluen tarina (TV film)
1985 No Comments

Host

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
2010 Arto Nybergin kesäduuniblues (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2003 Umpimähkä (TV pořad)
2002 Estradilla: Topi Sorsakoski - kulkukoira (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
Schlager på lager (TV pořad)
2001 Giljotiini (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1995 Tammerkosken sillalla (TV pořad)
1993 Ei itketä lauantaina (TV pořad)
1992 Speden spelit (TV pořad)
1990 Tulilinja (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
Perjantaipörssi (TV pořad)
1979 Ihan hyvä musiikkiohjelma (TV pořad)
1976 Syksyn sävel 1976 (TV pořad)
Vinkistä vaari (TV pořad)
1975 Syksyn sävel 1975 (TV pořad)
1974 Syksyn sävel 1974 (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)
1971 Pop story (TV pořad)
1970 Lauantaitanssit (TV pořad)
1965 Ohimennen - nuorten nonstop (TV pořad)
Poppis (TV pořad)
Ralliralli (TV pořad)
Vapputanssit (TV pořad)
Yeah, yeah... rautalangat laulaa (TV pořad)
1964 Valtatie 77 (TV pořad)
1960 Nuorten tanssihetki (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky