foto

Matti Hermanni Kiviniemi

  • nar. 1980

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Backwood Madness
2016 Jarin Matka
2015 Bunny the Killer Thing
2014 Hyvä ihminen
2012 It's a Criminal World
2011 Bunny the Killer Thing
2010 I Had a Girlfriend
1998 Armon aika

Dokumentární

2016 Kotiteollisuus - Leirituomiolla

Hudební videoklipy

2016 NightStop: ULTRA (hudební videoklip)
2014 Lordi: Scare Force One (hudební videoklip)

Zvukařská filmografie

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2012 The Narcist
2010 Kuuletko naurun? (studentský film)
The Human Sculptures

Producentská filmografie

Filmy

2010 Hilipati (studentský film)
2009 Pieni herääminen (studentský film)

Skladatelská filmografie

Filmy

2010 Kuuletko naurun? (studentský film)

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky