foto

Hee-kyeong Noh

  • nar. 1966
    Okres Hamyang, provincie Jižní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Laibeu (TV seriál)
Sesangeseo gajang areumdaeun ibal (TV seriál)
2014 Gwaenchana, sarangiya (TV seriál)
2013 Geu gyeowool, barami boonda (TV seriál)
2011 Padam padam ... keuwa keunyeoui shimjangbakdongsori (TV seriál)
2008 Keudeuli saneun sesang (TV seriál)
2007 Woorereul haengbok hake myeot kaji chilmun (TV seriál)
2006 Gijeok (TV seriál)
Keutbai solro (TV seriál)
2004 Kkotboda aleumdawi (TV seriál)
2002 Godok (TV seriál)
2001 Areumdawoon naldeul (TV seriál)
Hwaryeohan shijeol (TV seriál)
2000 Babogateun sarang (TV seriál)
1999 Seulpeun yuhok (TV seriál)
Uriga jeongmal saranghaesseulkka (TV seriál)
1998 Geojitmal (TV seriál)
1996 Sesangeseo gajang areumdaun ibyeol (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace