foto

Da-in Lee

  • nar. 25.3.1985 (34 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Jageun yeonmot
2008 Woetoli

TV seriály

2012 Sonyeotamjeong bakaesol (TV seriál)
Soosanghan gajok (TV seriál)
2011 Namjareul mideotnye (TV seriál)
2010 Geolhon haejooseyo (TV seriál)
Maerineun wibakjoong (TV seriál)
2009 Haja jeondamban zero (TV seriál)
2008 Keudeuli saneun sesang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace