foto

Raili Rusto

  • nar. 9.5.1929 (91 let)
    Rauma, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Oi mikä Mimmi (TV film)
1993 Tavallinen luokka (TV film)
1991 Uppo-Nalle
1989 Donna Hot, haaveratsastaja (TV film)
Kolmas pyörä (TV film)
1988 Marjatta (TV film)
1987 Saaren Heta (TV film)
1986 Ekaluokkalainen (TV film)
Reetta Robinson (TV film)
1985 Lintutyttö (TV film)
1984 Ystävyyden saari (TV film)
1983 Kolme mummoa (TV film)
Piennar (TV film)
Äidin uhmaikä (TV film)
1982 Kahdeksan peiliä (TV film)
Salameno (TV film)
1981 Kummalliset (TV film)
1980 Miesten koulu (TV film)
Peter ja Juuli (TV film)
1978 Jääkö Pekka luokalle? (TV film)
Kalpeat naamat (TV film)
Korvat (TV film)
1977 Ukkovarvas (TV film)
Villahousupakko (TV film)
1976 Ilokylän isot pojat (TV film)
Laulukokeet (TV film)
Velký chlapec a bota (TV film)
1975 Poika Kaunissaaresta (TV film)
Se mukava hassu sana (TV film)
Tässä on Hely Ahonen (TV film)
1973 Máma se vdává (TV film)
1972 Naurubussi (TV film)
Uu ja poikanen (TV film)
Äiti tekee satua (TV film)
1971 Kotimuistutus (TV film)
1970 Ilokylän hammaslääkäriseikkailu (TV film)
Vinski ja Vinsentti (TV film)
1969 Ilokylän tenavakoulussa (TV film)
Koko kaupungin Vinski (TV film)
Onko Onnilla kotia? (TV film)
Satukonesatu eli Pimu ja puolet valtakuntaa (TV film)
1968 Lääkäri Pilleri ja Ilokylän lapset (TV film)
1966 Väkkäräpoika Hylleri ja ihmispoika Petteri (TV film)
1965 Pessi ja Illusia (TV film)
Pupu Peloton (TV film)
1964 Naavanillan juonet (TV film)
1963 Kolme iloista rosvoa (TV film)

TV seriály

1983 Joulukalenteri (TV seriál)
1970 Joulukalenteri (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Mestari
1991 Muuttolinnun aika
1962 Juurakon Hulda (TV film)
Kun ruusut kukkivat (TV film)

TV seriály

1961 Matti ja Leena (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1982 Kesä kartsalla (TV film)
1976 Ilokylän isot pojat (TV film)

Střihačská filmografie

TV seriály

1983 Joulukalenteri (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky