foto

Pentti Kotkaniemi

  • nar. 10.8.1943 (76 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Riisuttu mies
2005 Game Over
1980 Neklidný plamen
1975 Mies, joka ei osannut sanoa EI
1968 Asfalttilampaat
1967 Jeanne (TV film)
1965 Naurukierukka (TV film)
1964 X-Paroni

TV seriály

1991 Pakanamaan kartta (TV seriál)
1984 Barr-niminen mies (TV seriál)
1982 Hämähäkki (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1961 Mitä tehdä? (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Kaarlon kalossit
Kiertue (TV film)
1968 Asfalttilampaat

Režijní filmografie

Filmy

2003 Hilman päivät (TV film)
1982 Delegaatio (TV film)
Kaarlon kalossit
Kiertue (TV film)
1981 Muutto (TV film)
1980 Lompakko (TV film)
1975 Huumausainenäytelmä eli Kamal Yrgyplyn ja hänen hashispussinsa ihmeellinen matka Turkista Suomeen ja mitä sitten tapahtui... (TV film)
Morjens maailma (TV film)
1973 Tuu tuu tupakkarulla (TV film)

TV seriály

1997 Nitrokabinetti (TV seriál)
1978 Vonkalat (TV seriál)

TV pořady

1993 Lapinlahden Linnut show (TV pořad)
1992 Kuudesti laukeava (TV pořad)
1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)
1988 Seitsemän kuolemansyntiä (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

1982 Delegaatio (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky