foto

Eila Arjoma

  • nar. 15.10.1938 (81 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1979 Lähtö ennen joulua (TV film)
1977 Pimeän päivän muisto (TV film)
Väki ilman valtaa (TV film)
1976 Iso viulu - kaks' sataa (TV film)
1974 Kotoa pois (TV film)
1971 Laulupapukaijapariskunta (TV film)
Raamit (TV film)
1970 A-näytelmä (TV film)
Palveleva puhelin (TV film)
1969 Lopputili (TV film)
1968 Cristian (TV film)
Eppel on taivaassa (TV film)
Myöhäinen tapaaminen (TV film)
1967 Kuka teki turhan murhan (TV film)
Taide pitkä, elämä lyhyt (TV film)
Tupakan vahingollisuudesta (TV film)
1966 Otus (TV film)

TV seriály

1973 Mustat ja punaiset vuodet (TV seriál)
Vuosi 1973 (E10)
Vuosi 1968 (E09)
Vuosi 1966 (E08)
další epizody (10)
1972 Sekuntikello (TV seriál)
1966 Kiurunkulma (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1973 Mommilan veriteot 1917
1965 Skorpioni (TV film)
1962 Vaarallista vapautta

Dokumentární

1974 Jean Sibelius (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Lähtö ennen joulua (TV film)
1970 Palveleva puhelin (TV film)
1968 Eppel on taivaassa (TV film)
1966 Naimapuuhat (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky