foto

Pedro Calderón de la Barca

  • nar. 17.1.1600
    Madrid, Kastilská koruna
  • zem. 25.5.1681 (81 let)
    Madrid, Kastilská koruna
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Henry VIII. - divadelní hra
1986 Mémoire des apparences - divadelní hra
1976 Dame Kobold (divadelní záznam) - divadelní hra
1973 Legenda o rychtáři z Alamedy - divadelní hra
1968 La dame fantôme (TV film) - divadelní hra
1962 Elämä on unta (TV film) - divadelní hra
1960 Príncipe encadenado, El - divadelní hra
1959 Grande Teatro do Mundo, O (TV film) - divadelní hra
1956 Sudí zalamejský - divadelní hra
1954 Alcalde de Zalamea, El - divadelní hra
1948 Casado casa quiere, El - divadelní hra
1927 The Night of Love - divadelní hra
1920 Sudí zalamejský - divadelní hra

TV seriály

1989 Primera función (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál) - divadelní hra
1960 Gran teatro (TV seriál) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1979 Život je sen (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace