foto

Gabriela Zapolska

  • nar. 30.3.1857
    Podhajce, Halič, Rakouské císařství
  • zem. 17.12.1921 (64 let)
    Lvov, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1984 Štyria (TV film) - kniha
1976 Dulscy - kniha
1962 Rouva Dulskan moraali (TV film) - kniha
1958 Morálka paní Dulské - kniha
1939 O czym sie nie mówi... - kniha
1927 Die Hölle der Jungfrauen - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Paničky Dulské - divadelní hra
1937 Die Warschauer Zitadelle - divadelní hra
1930 Warschauer Zitadelle, Die - divadelní hra
1929 Zarewitsch, Der - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace