foto

Matti Lehtinen

  • nar. 24.4.1922 (97 let)
    Lappeenranta, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Jokamies (TV film)
1981 Avain (TV film)
1978 Runoilija ja muusa
1971 Hrabě
1965 Così fan tutte (TV film)
1963 Kaivos (TV film)
Viktoria ja hänen husaarinsa (TV film)

Dokumentární

2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film) - a.z.

Divadelní záznam

1967 Fidelio Savonlinnan Oopperajuhlilla (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1979 Laulunlyömät (TV pořad)
1978 Soi, sieluni, soi (TV pořad)
1967 Muistikuvia Yrjö Kilpisestä (TV pořad)
1966 Kuusi nocturnoa (TV pořad)
Oopperakarnevaalit (TV pořad)
1964 Elämäni sävelet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky