foto

Lea Lavén

  • nar. 19.6.1948 (71 let)
    Haukipudas, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Euroviisujen parhaat (koncert)
2005 Estradilla: Lea Laven 35 vuotta estradilla (koncert)

Dokumentární

2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)
1999 Vie meidät rakkauteen - Lea Lavenin tie Syksyn sävel voittajaksi (TV film)
1978 Lauluja elämästä (TV film)
1971 Kuunnelkaa laulujani (TV film)

Host

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Paskareissu (TV pořad)
2006 Tartu Mikkiin (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Jos sais kerran (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
2000 Leidit lavalla (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
Sana mania (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1996 Kesäillan valssi (TV pořad)
1994 Tanssit stadissa (TV pořad)
1993 Ei itketä lauantaina (TV pořad)
1992 Kansanhuvit (TV pořad)
Tuttu juttu (TV pořad)
1991 Syksyn sävel 1991 (TV pořad)
1988 Syksyn sävel 1988 (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
Perjantaipörssi (TV pořad)
1979 Syksyn sävel 1979 (TV pořad)
1978 Eurovision laulukilpailu 1978 - Suomen karsinta (TV pořad)
Syksyn sävel 1978 (TV pořad)
1970 Lauantaitanssit (TV pořad)
1968 Spede show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky