foto

James Gaudioso

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Duke
2016 Ghost and the Whale, The
2015 *69
Me You and Five Bucks
2014 Killing Frisco
Unsullied
2007 Medium

TV seriály

2011 American Horror Story (TV seriál)
Dům, kde se vraždilo (S01E03)
1999 The Jersey (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Duke
2016 Ghost and the Whale, The

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Medium

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Medium

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky