foto

Georg Dolivo

  • nar. 9.2.1945 (74 let)
    Helsinki, Finsko

Herecká filmografie

Filmy

1992 Fem skott i senaten (TV film)
1984 Yöjuttu: Merkitty (TV film)
1982 Madeleine (TV film)
1967 Ihan totta (TV film)
1966 Kolme fuskettisoturia (TV film)
1963 Pankkiryöstö Ankkalinnassa (TV film)

TV seriály

1969 Kivikasvot show (TV seriál)

Dokumentární

2009 Yhteinen sävel (TV seriál)
2007 Viihteen 50 (TV seriál)
1993 Miksi en puhu venäjää

Galerie (3)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky