foto

Josephine Tey

  • nar. 25.7.1896
    Inverness, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 13.2.1952 (55 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1986 Brat Farrar (TV film) - kniha
1963 Paranoiac - kniha
1950 The Franchise Affair - kniha
1937 Mladý a nezkušený - kniha

TV seriály

1964 Detective (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1963 Tätini kynä (TV film) - divadelní hra
1955 Richard of Bordeaux (TV film) - divadelní hra
1938 Richard of Bordeaux (TV film) - divadelní hra
1934 Youthful Folly - divadelní hra

TV seriály

1956 Armchair Theatre (TV seriál) - divadelní hra
Playhouse 90 (TV seriál) - divadelní hra
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky