foto

Diana Leblanc

  • nar. 1943
    Montreal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Wet Bum
2012 The Samaritan
2009 The Good Times Are Killing Me (TV film)
2008 Doživotní trest (TV film)
2005 Trudeau II: Maverick in the Making (TV film)
2001 Chameleon a strašidelný ostrov (TV film)
1995 Zajímavý muž (TV film)
1994 Madonna: Ztracená nevinnost (TV film)
1993 Pouta lásky (TV film)
1992 To teda byla noc
1982 Jen's Place
1978 The Third Walker
1975 Co mi táta nalhal
1972 Mahoney's Estate
1966 Henry V (TV film)

TV seriály

2017 Soukromé očko (TV seriál)
Teď ji vidíš (S02E05)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Smrt doktora Ogdena (S07E18)
2010 Living in Your Car (TV seriál)
2004 Snakes & Ladders (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2001 Historky z města (TV seriál)
1998 More Tales of the City (TV seriál)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1976 Swiss Family Robinson (TV seriál)
1972 Norman Corwin Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky