foto

Juha Mäkelä

  • nar. 24.8.1944 (75 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Riisuttu mies
2003 Mosku - lajinsa viimeinen
1998 Hiekkamorsian
1995 Mannen utan ansikte
1989 Anni tahtoo äidin
1988 Anna Linnean hiukset (TV film)
1985 Suuri illusioni
1982 Naisen ratkaisu (TV film)
1974 Mika (TV film)
1968 Puulinna
Teatterituokio: Ferdys Pistoran kääntymys (TV film)
1963 Jengi
Turkasen tenava!

TV seriály

2009 Helppo elämä (TV seriál)
Hyviä töitä (S01E10)
2001 Seitsemän (TV seriál)
Syyllisiä ja syyttömiä (E09)
2000 Parhaat vuodet (TV seriál)
1997 Kovaa maata (TV seriál)
Ratkaisut (S02E01)
1995 Jäähyväiset ilman suudelmia (TV seriál)
Kotikatu (TV seriál)
Kovaa maata (TV seriál)
Tilinteko (S01E10)
1994 Kovaa maata (TV seriál)
Tastula iskee taas (S01E09)
Tastula iskee (S01E07)
Seijan umpikuja (S01E06)
další epizody (7)
1993 Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1990 Ruusun aika (TV seriál)
1988 Isku suoneen (TV seriál)
III-osa (E03)
II-osa (E02)
I-osa (E01)
Painajainen (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky