foto

Gwang-soo Cha

  • nar. 15.2.1966 (54 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Byeonhoin
2012 Nemonanwon
Yiwootsaram
1994 Jangmibit insaeng

TV seriály

2020 Kingmaker: The Change of Destiny (TV seriál)
2019 Hwanggeumjeongwon (TV seriál)
2016 Deobeulyu (TV seriál)
Doogeundoogeun seupaikeu (TV seriál)
Hwanggeumjoomeoni (TV seriál)
Monseuteo (TV seriál)
2013 Ki hwanghoo (TV seriál)
2012 Insaengeseo gajang bichnaneun sigan (TV seriál)
2011 Deo myoojikeol (TV seriál)
2010 Hobakggot soonjung (TV seriál)
2007 Wangkwa na (TV seriál)
2006 Jumong (TV seriál)
2005 Je5 konghwakuk (TV seriál)
2001 Saeumma (TV seriál)
Yeoin cheonha (TV seriál)
2000 Mindeulle (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)
1998 Jjaksarang (TV seriál)
Miseuteo Q (TV seriál)
Sae sang ggeut gga ji (TV seriál)
Wanggwa bi (TV seriál)
1996 Im Kkeokjeong (TV seriál)
Singohapnida (TV seriál)
1990 Woorideului cheonguk (TV seriál)

Dokumentární

2004 Myeongdong baekjak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky