foto

Moon-sook Ahn

  • nar. 16.7.1962 (58 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Goosejoo 2
2003 Choihui mancheon
2002 Boss sangrokjakjeon

TV seriály

2013 Neoui moksoriga deulleo (TV seriál)
2012 Moojakjung paemilli (TV seriál)
2011 Ssain (TV seriál)
2009 Kongjuga dolawatda (TV seriál)
2006 Dolawayo sunaessi (TV seriál)
2000 Saechingoo (TV seriál)
1998 Samgimsidae (TV seriál)
1987 Toji (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky