foto

Marc Michel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1967 Florentiner Hut, Ein (TV film) - divadelní hra
1964 Italialainen olkihattu (TV film) - divadelní hra
1961 Matrimonios juveniles - divadelní hra
1944 Un chapeau de paille d'Italie - divadelní hra
1943 Deux timides, Les - divadelní hra
1939 Slaměný klobouk - divadelní hra
1928 Slaměný klobouk - divadelní hra
1924 Fille bien gardée, La - divadelní hra

Herecká filmografie

Filmy

1988 Carmilla: Le coeur pétrifié (TV film)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

1968 Ooh La La! (TV seriál) - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace