foto

Fanny Bernth

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Så længe jeg lever
2017 Potvora
2004 Počítej do sta
1999 Katjino dobrodružství

TV seriály

2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2016 Dicte (TV seriál)
Når sindet bliver sygt - del 2 (S03E06)
Når sindet bliver sygt - del 1 (S03E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace