foto

Jouko Seppälä

  • nar. 1963

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Varasto 2
2014 Eila, Rampe ja likka
2013 Láska, soudruhu
2011 Varasto
2002 Jätkien ilta
Umur
2000 Klassikko
1999 Sestřička
1995 Avaruuden musta kivi
1994 Guovža
1993 Toinen luonto (TV film)
Tuliainen
1991 Joulukuusi (studentský film)
Let's Dance!
Mikroaika
1989 Idylli
1988 Jahti
Lauran huone (studentský film)
1986 Pluus (TV film)
1985 Päiväsi ovat luetut (studentský film)
1984 Not A Milky Boy (studentský film)

Dokumentární

2013 Viru - tarinoita hotellista
2011 Tuntematon emäntä
2007 Agentti kulisseissa
2006 Saalis
1997 Daavid - tarinoita kunniasta ja häpeästä
Sokko
1995 Absolute Guitar (TV film)
Lotat
1994 Rumbasauna
1993 Olen aito suomalainen, ammuu
Viipurin poika
1989 Ajatusrikolliset
Liitto
1987 Riders ja Backsliders (TV film)
1985 Pauli 'Pate' Mustajärvi (studentský film)

TV pořady

1996 Apocalypso (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Sestřička
1986 V. Y. Vihdoinkin yhdessä

Dokumentární

2011 Näin tehtiin Varasto (TV film)

Zvukařská filmografie

Filmy

1985 Päiväsi ovat luetut (studentský film)

Dokumentární

2013 Viru - tarinoita hotellista

Režijní filmografie

Filmy

1985 Päiväsi ovat luetut (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

1985 Päiväsi ovat luetut (studentský film)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky