foto

Giles Cooper

  • nar. 9.8.1918
    Dublin, Irsko
  • zem. 2.12.1966 (48 let)
    Surbiton, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Au théâtre ce soir: Tout dans le jardin (TV film)
1971 Unman, Wittering a Zigo - divadelní hra
1969 Já jsem Osango (TV film) - původní scénář
1967 Stiff Upper Lip (TV film)
1965 Kaksoisnukke (TV film) - divadelní hra
1960 Without the Grail (TV film)

TV seriály

1975 Madame Bovary (TV seriál)
1967 Les Misérables (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
Sword of Honour (TV seriál)
1966 Farewell to Arms, A (TV seriál)
Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
For Whom the Bell Tolls (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Tales of Mystery (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1953 Epitaph for a Spy (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace