foto

Anatole France

  • nar. 16.4.1844
    Paříž, Francie
  • zem. 12.10.1924 (80 let)
    Saint-Cyr-sur-Loire, Indre-et-Loire, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1984 Thais - kniha
1982 Juggler of Notre Dame, The (TV film) - povídka
1981 Crainquebille (TV film) - kniha
1978 Exercice du pouvoir, L' - kniha
1975 Rôtisserie de la reine Pédauque, La (TV film) - kniha
1973 A Lúdláb királynő (TV film) - kniha
1971 El Cristo del Océano - povídka
1970 Juggler of Notre Dame, The - povídka
1969 Die Rosenholzmöbel (TV film) - kniha
Komediantská historie (TV film) - kniha
1967 Traktér u královny Pedauky (TV film) - kniha
1958 Žonglér Naší Paní - povídka
1954 Pařížské předměstí - kniha
1945 Félicie Nanteuil - kniha
1935 Chasing Yesterday - kniha
1933 Crainquebille - kniha
1922 Crainquebille - kniha
1917 Thais - kniha

TV seriály

1981 Histoire contemporaine (TV seriál) - kniha
1959 Startime (TV seriál) - povídka
1954 On Camera (TV seriál) - povídka
1953 Your Favorite Story (TV seriál) - povídka

Scenáristická filmografie

Filmy

1965 Mies, joka nai mykän vaimon (TV film) - divadelní hra
1926 Les dieux ont soif

Herecká filmografie

Dokumentární

1915 Ceux de chez nous

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky