foto

Tae-joon Ryoo

  • nar. 7.12.1971 (47 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pihaejadeul
2011 Neoneun pet
2007 Geolseukawooteu

TV seriály

2017 Choingajog (TV seriál)
2014 Gajokeui bimil (TV seriál)
Gwibooin (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
2011 Bokhui noona (TV seriál)
Sabaeknyeonui kkum (TV seriál)
2010 Geolhon haejooseyo (TV seriál)
2009 Noksaek macha (TV seriál)
2008 Woking mam (TV seriál)
2007 Sarangae michida (TV seriál)
2006 Hwangjini (TV seriál)
Jinjja jinjja jyongahae (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Video seuta (TV pořad)
2009 Kangsimjang (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace