foto

Peter Palitzsch

  • nar. 11.9.1918
    Deutmannsdorf, Dolní Slezsko, Prusko, Německá říše
  • zem. 18.12.2004 (86 let)
    Havelberg, Sachsen-Anhalt, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1971 Eduard IV. - Der Krieg der Rosen, 2. Teil (divadelní záznam)
1969 Heinrich VI. - Der Krieg der Rosen 1. Teil (divadelní záznam)
Marija (divadelní záznam)
1967 Der Prozeß der Jeanne D'Arc zu Rouen (TV film)
1961 Mutter Courage und ihre Kinder
1959 Der Held der westlichen Welt (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Eduard IV. - Der Krieg der Rosen, 2. Teil (divadelní záznam)
1969 Heinrich VI. - Der Krieg der Rosen 1. Teil (divadelní záznam)
Marija (divadelní záznam)
1965 Suuren oppineen Wun päivä (TV film)
1961 Mutter Courage und ihre Kinder
1953 Gewehre der Frau Carrar, Die (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace