foto

Byeong-gi Kim

  • nar. 2.11.1948 (72 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Aitem (TV seriál)
Oensonjabi anae (TV seriál)
2016 Jang Yeong-sil (TV seriál)
Maseuteo : gooksooeui sin (TV seriál)
2014 Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
Teuraiaenggeul (TV seriál)
2013 Guam Heojoon (TV seriál)
2012 Bulhuui myeongjag (TV seriál)
2011 Bitgwa geurimja (TV seriál)
Gye-baek (TV seriál)
Midas (TV seriál)
2010 Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
Jayuin I Hoyeong (TV seriál)
Yokmangui bolggot (TV seriál)
2009 Anaega dolawatda (TV seriál)
Cheonchootaehoo (TV seriál)
Kyeolheun mothaneun namja (TV seriál)
2008 Baramui nara (TV seriál)
2007 Ahyeondong manim (TV seriál)
2006 Deungsinbul (TV seriál)
Jumong (TV seriál)
2005 Byeonhosadeul (TV seriál)
Hwang geum sagwa (TV seriál)
Je5 konghwakuk (TV seriál)
2004 Jang Gil San (TV seriál)
Wangkkot seonnyeonim (TV seriál)
2003 Cheot sarang (TV seriál)
Hwangui yeoja (TV seriál)
2002 Ineo agassi (TV seriál)
2001 Myeongseonghwanghu (TV seriál)
순자 (TV seriál)
1998 Baekya 3.98 (TV seriál)
Wanggwa bi (TV seriál)
1997 Boksuhyeoljeon (TV seriál)
Yongmangui bada (TV seriál)
1996 Hyeongjeui gang (TV seriál)
조광조 (TV seriál)
1995 Barameun buleodo (TV seriál)
Moraeshigae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky