foto

Ha-yeon Jeong

  • nar. 20.2.1946 (73 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Son ggok jabgo jineun seokyangeul baraboja (TV seriál)
2013 Goongjoongjanhoksa : ggotdeului jeonjaeng (TV seriál)
2011 Insoodaebi (TV seriál)
2010 Yokmangui bolggot (TV seriál)
2008 Dalkomhan insaeng (TV seriál)
2005 Shin Don (TV seriál)
2003 Ahnae (TV seriál)
2001 Myeongseonghwanghu (TV seriál)
1998 Wanggwa bi (TV seriál)
1997 Geudae nareul bureul ttae (TV seriál)
Yongmangui bada (TV seriál)
1996 조광조 (TV seriál)
1995 Jang Nok-su (TV seriál)

Dokumentární

2004 Myeongdong baekjak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky