foto

Tuomo Kattilakoski

  • nar. 30.1.1933 (87 let)
    Kannus, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2004 Reissu (TV film)
1986 Akallinen mies
1985 Neznámý voják
1979 Ruskan jälkeen
1978 Piilopirtti
1973 Laukaus tehtaalla
Pojízdný byt
Země je hříšná píseň
1972 Lampaansyöjät
1971 Hrabě
Kahdeksas veljes
Kujanjuoksu
Musta Lumikki
1970 Bensaa suonissa
Narrien illat
Speedy Gonzales - noin 7 veljeksen poika
1969 Pommi
Rudovláska
Čas růží
1968 Kuuma kissa?
Miljoonaliiga
Mustaa valkoisella
Punahilkka
Rottasota
Vain neljä kertaa
Vihreä leski
1966 Tänään olet täällä
1965 Här börjar äventyret
Kielletty kirja
Laukaus Kyproksessa
1964 Harha-askel
Kivimies
Käyntikorttini...
Naiset
Raportti eli balladi laivatytöistä
1963 Hopeaa rajan takaa
Kesällä kello 5
Meren juhlat
1962 Näkymätön käsi
Tie pimeään
Yksityisalue
Yö vai päivä
1961 Rakas...
1960 Autotytöt
Iskelmäkaruselli pyörii
1959 Iskelmäketju
Lasisydän
Punainen viiva
1958 Asessorin naishuolet
Kulkurin masurkka
Paksunahka
Sotapojan heilat
1957 Kuriton sukupolvi
Pää pystyyn Helena
Syntipukki
Taas tyttö kadoksissa!
Vääpelin kauhu
1956 Anu ja Mikko
Něco v člověku
Odsun
Rintamalotta
Tyttö lähtee kasarmiin
1955 Poika eli kesäänsä
Säkkijärven polkka
Villi Pohjola
1954 Laivan kannella

TV seriály

1989 Akallinen mies (TV seriál)

Dokumentární

1988 Brev från Sverige (TV film)
1981 Suomalaisia ympyröitä
1979 Kainuu 39
1978 Bergman-kansio
1976 Ikäluokka
Muotoilijan maailma - Timo Sarpaneva
1971 Sarja kuvia
1969 100 astetta C/212 astetta F
Finnish Way, The
1968 Nainen ja yhteiskunta
1967 Kansanvakuutus turvanamme
Olen suomalainen
Suomi tänään
1966 Fazerila
1955 Kengästä kenkään
Satavuotias lennätin

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky