foto

Gyoo-cheol Kim

  • nar. 6.4.1960 (60 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Bareuge salja
2006 Georughan gyebo
2003 Seontaek
1993 Sopchjondže

TV seriály

2019 Deo baengkeo (TV seriál)
2018 Hanaboonin naepyeon (TV seriál)
2016 Haneule taeyangi (TV seriál)
Syopingwang Lui (TV seriál)
2015 Abi (TV seriál)
Jangsaeui sin - Gaekju 2015 (TV seriál)
Jingbirok (TV seriál)
Siljongneuwaleu M (TV seriál)
2014 Aieonmaen (TV seriál)
Goldeun keuloseu (TV seriál)
2013 Geu gyeowool, barami boonda (TV seriál)
Goongjoongjanhoksa : ggotdeului jeonjaeng (TV seriál)
Sangeo (TV seriál)
2012 Gaksital (TV seriál)
Meiqwin (TV seriál)
2011 Balhyogajog (TV seriál)
Dongan minyeo (TV seriál)
Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
Kangryukban (TV seriál)
Padam padam ... keuwa keunyeoui shimjangbakdongsori (TV seriál)
2010 Bimil gibang angsimjeong (TV seriál)
Byeoleul ddadajwo (TV seriál)
Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
Gumiho: yeowoonuyidyun (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Pateuneo (TV seriál)
Yeolhyeoljangsaggun (TV seriál)
2008 Baramui nara (TV seriál)
Choi Kang Chil Woo (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2007 Mawang (TV seriál)
Shimcheongui gwihwan (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
Domangja Lee Du Yong (TV seriál)
Hwarangjeonsa maru (TV seriál)
2005 Boohwal (TV seriál)
위험한 사랑 (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
Seontaek (TV seriál)
Sopungganeun yeoja (TV seriál)
2003 Hon soo (TV seriál)
Jeo pureun chowonwie (TV seriál)
Naneun ihonhaji anneunda (TV seriál)
Sooleh nara (TV seriál)
2002 Haetbit sanyang (TV seriál)
Keudaereul ahlgobuteo (TV seriál)
Leobing yu (TV seriál)
2001 Dongyang geukjang (TV seriál)
Matissneun cheonghon (TV seriál)
Yi bubuga saneun beop (TV seriál)
2000 Babogateun sarang (TV seriál)
Yagsog (TV seriál)
자꾸만 보고 싶네 (TV seriál)
1999 Hae tteu go dal tteu go (TV seriál)
1998 Hong Gil Dong (TV seriál)
Jongyihak (TV seriál)
1997 Geudae nareul bureul ttae (TV seriál)
1995 Seo gung (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky