foto

Eeli Aalto

  • nar. 6.2.1931 (90 let)
    Viipuri, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Kesäyön oikkuja (TV film)
Yksin
1981 Erämaakoira (TV film)

Dokumentární

1992 Helene Schjerfbeck Ateneumissa (TV film)
Tuhlaajapoika ja Sokrates (TV film)
Wiipurini (TV film)
1989 Tekstiilin intiimi kosketus (TV film)
1988 Kesäkulttuuria: Erotiikkaa etsimässä (TV film)
Kulttuurikanavalla: Picasso Tukholmassa (TV film)
1987 Kirkkokatu 50 (TV film)
Paska juttu (TV film)
Punaiset kengät Sodankylässä (TV film)
Tuhlaajapojan päiväkirja (TV film)
1986 Elämän äänet (TV film)
Vuosisadan talvi (TV film)
1984 Rakentamisen draama (TV film)
1983 Lentäjä non grata (TV film)
1981 Merkillinen matkakertomus (TV film)
Paluu Ithakaan (TV film)
1980 Synti suuri surkia (TV film)
1978 Jouluaatto 1977 Anna-Leenan luona (TV film)
Tuhlaajapojan paluu (TV film)
1977 Piina (TV film)
Reima Pietilä (TV film)
1975 Iso pieni tyttö - Anu Pentik (TV film)
Maalaismaisema (TV film)
1973 Reidarin värilliset aistimukset (TV film)
Taakkasi on minun (TV film)
1972 Afrikkalainen keskustelu (TV film)
Euroopan mestari (TV film)
1969 36000 päivää Oulussa (TV film)
Hei hei - Tämä on totta (TV film)
1968 Kuin kamee (TV film)

Divadelní záznam

1983 Dostojevskin galleria (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Kesäyön oikkuja (TV film)
Yksin
1981 Erämaakoira (TV film)

Dokumentární

1992 Helene Schjerfbeck Ateneumissa (TV film)
Tuhlaajapoika ja Sokrates (TV film)
Wiipurini (TV film)
1989 Tekstiilin intiimi kosketus (TV film)
1988 Kulttuurikanavalla: Picasso Tukholmassa (TV film)
1987 Kirkkokatu 50 (TV film)
Paska juttu (TV film)
Punaiset kengät Sodankylässä (TV film)
1986 Elämän äänet (TV film)
Vuosisadan talvi (TV film)
1984 Rakentamisen draama (TV film)
1981 Paluu Ithakaan (TV film)
1977 Piina (TV film)
Reima Pietilä (TV film)
1975 Iso pieni tyttö - Anu Pentik (TV film)
1974 Tyttökauppias (TV film)
1973 Reidarin värilliset aistimukset (TV film)
Taakkasi on minun (TV film)
1972 Afrikkalainen keskustelu (TV film)
Euroopan mestari (TV film)
1969 36000 päivää Oulussa (TV film)
Hei hei - Tämä on totta (TV film)
1968 Kuin kamee (TV film)
1967 Eräs in memoriam (TV film)
Viimeinen tuomio (TV film)
1966 Kaupunki (TV film)
Vilho Lampi - Lakeuden maalari (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1981 Erämaakoira (TV film)

Dokumentární

1992 Helene Schjerfbeck Ateneumissa (TV film)
Tuhlaajapoika ja Sokrates (TV film)
Wiipurini (TV film)
1988 Kulttuurikanavalla: Picasso Tukholmassa (TV film)
1987 Kirkkokatu 50 (TV film)
Paska juttu (TV film)
1986 Elämän äänet (TV film)
1984 Rakentamisen draama (TV film)
1981 Merkillinen matkakertomus (TV film)
Paluu Ithakaan (TV film)
1973 Reidarin värilliset aistimukset (TV film)
Taakkasi on minun (TV film)

Divadelní záznam

1983 Dostojevskin galleria (divadelní záznam)

Producentská filmografie

Dokumentární

1981 Merkillinen matkakertomus (TV film)

Host

TV pořady

2012 Arkistovieraana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky