foto

Raimo Heikkonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Ihon aika (TV film)
1998 Jari Tervon Poliisin poika (TV film)
1997 Kettutytöt (TV film)
Viisi tytärtäni (TV film)
1992 Yötuuli (TV film)
1991 Caprice Classic (TV film)
1990 1943 elokuu (TV film)
1989 Raatimies Silvesterin sairaus (TV film)
1986 Baby Love (TV film)
1983 Äidin uhmaikä (TV film)
1982 Kahdeksan peiliä (TV film)
Salameno (TV film)
1981 Kummalliset (TV film)
1978 Ukin piippu (TV film)
1977 Landet som icke är (TV film)
1976 Anna ja Misse (TV film)
Kaukainen saari (TV film)

TV seriály

1999 Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1996 Ilman kavaluutta (TV seriál)
1986 Eevan luokka (TV seriál)

Dokumentární

1997 Isoisä Durovin Ihmemaa (TV film)
1994 Turkan lapset (TV film)
1973 Kaksi Haukilahtea (TV film)
Neljä kuukautta Pajatsoa (TV film)
1966 Musta Helsinki (TV film)

TV pořady

1979 Nuotit hukassa (TV pořad)
1967 Ajankuva (TV pořad)
Suomi 50 vuotta 6.12.1967 (TV pořad)
1966 Keskiviikko (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky