foto

Alfred Willner

  • nar. 11.7.1859
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 27.10.1929 (70 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1972 Graf von Luxemburg, Der - divadelní hra
1966 Luxemburgin kreivi (TV film) - divadelní hra
1958 Das Dreimäderlhaus - divadelní hra
1957 Der Graf von Luxemburg - divadelní hra
1936 Kde skřivánek zpívá - divadelní hra
1934 Frasquita - divadelní hra
Waltzes from Vienna - divadelní hra
1931 Faschingsfee, Die - divadelní hra
1930 The Rogue Song - divadelní hra

TV seriály

1972 Zenés TV színház (TV seriál) - divadelní hra

TV pořady

1976 Live From Lincoln Center (TV pořad) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace