foto

Arttu Peltomaa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Puppet Master
Valmentaja
2017 Yövaras
2016 Teit meistä kauniin
2014 Me ei vietetä joulua
Muutoksii
2013 Na petlici
Yhteispeli
2009 Gorilla
Varjot (studentský film)
2007 Elää, olla olemassa (studentský film)
2004 Heijastuksia (studentský film)
Reetta ja Ronja aarteenetsijöinä (studentský film)
2003 Kaukorakkaus (studentský film)
2002 Jouluaatto (studentský film)

TV seriály

2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Kaksintaistelu (E05)
Sodanjulistus (E04)
Mestaus (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2018 Full of Love - Pakomatka pakastimesta
2017 Waste no.1 Money
2010 Joulumiehet
Riemuruhtinaat
Timanttikoirien vuosi 1984
2009 Mun heimo (TV seriál)
2008 Niin kauan kuin
2006 Digitus Minimus (studentský film)
Keijupuisto (studentský film)
2004 Kahdeksaksi helvettiin (studentský film)
Lento (studentský film)
2003 Suojalasit (studentský film)
2002 Mieli ja uni (studentský film)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2006 Digitus Minimus (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky