foto

Jan Jirků

  • nar. 1977
    Nové Město na Moravě, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 TvMiniUni: Zloděj otázek
2014 Tři holky jako květ (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Kája a Mat+Ema+Tika (TV seriál)

TV pořady

2018 Bačovy rozprávky (TV pořad)
2013 TvMiniUni (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 TvMiniUni: Zloděj otázek

TV seriály

2018 Kája a Mat+Ema+Tika (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace