foto

Keith Jarrett

  • nar. 8.5.1945 (73 let)
    Allentown, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1990 Täysin syytön (TV film)
1979 Den åttonde dagen
1976 Mon coeur est rouge

Dokumentární

2000 I Remember Me

Herecká filmografie

Dokumentární

2004 Miles Electric: A Different Kind of Blue
2001 The Miles Davis Story (TV film)

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1967 Charles Lloyd soittaa (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace