foto

Jules Romains

  • nar. 26.8.1885
    Saint-Julien-Chapteuil, Haute-Loire, Francie
  • zem. 14.8.1972 (86 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Knock ou Le triomphe de la médecine (TV film) - divadelní hra
1996 Doktor Knock (TV film) - divadelní hra
1978 Au théâtre ce soir: Volpone (TV film)
1973 Dr. Knock (TV film) - divadelní hra
1967 Tri Knock eli lääketieteen riemuvoitto (TV film) - divadelní hra
1966 Doktor Knock (TV film) - divadelní hra
1964 Amédée - oder Die Kunst des Schuhputzens (TV film) - divadelní hra
1960 Dr. Knock (TV film) - divadelní hra
1955 Knock ou Le triomphe de la médecine (TV film) - divadelní hra
1951 Knock - divadelní hra
1941 Volpone
1933 Knock, ou le triomphe de la médecine - divadelní hra
1923 Bildnis, Das

TV seriály

1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál) - divadelní hra
1964 Theatre 625 (TV seriál) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Knock - kniha
1971 Donogoo (TV film) - kniha
1968 Ein ehrenwerter Herr (TV film) - kniha
1964 Copains, Les - kniha
1935 Tajemné město Donogoo Tonka - kniha
Tajemné město Donogoo Tonka (francouzská verze) - kniha

TV seriály

1983 Quelques hommes de bonne volonté (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Dokumentární

1960 Tours 1959

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace