foto

Asko Mänttäri

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2012 Saunavieras
2011 Tarkastaja
2005 Varpunen jouluyönä
1997 Palkkasoturi

Dokumentární

2011 Paluu Sodankylään

Střihačská filmografie

TV seriály

2000 Jäähyväiset ilman kyyneleitä (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace