foto

Matti Kuortti

  • nar. 12.5.1948
    Loimaa, Finsko
  • zem. 21.3.2010 (61 let)
    Marseille, Bouches-du-Rhône, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2001 Ampiaispaini
Minä ja Morrison
2000 Pako punaisten päämajasta (TV film)
Tarkkis (studentský film)
1998 Armon aika
1997 Dostojevskia lukiessa (studentský film)
1995 Sirpaleita (studentský film)
1991 Rölli - hirmuisia kertomuksia
1990 Räpsy ja Dolly eli Pariisi odottaa
1989 Zimní válka
1988 Den matek 2
1987 Lain ulkopuolella
1986 Ursula
1985 Da Capo
1984 Eläköön, itsemurhaaja
Taikapeli
1983 Iso vaalee
Jon
1982 Aidankaatajat eli heidän jälkeensä vedenpaisumus
1980 Aurinkotuuli
Yhteistyötä pääkaupunkiseudulla
1979 Ihmemies
1978 Vartioitu kylä 1944
1977 Zajícův rok
1976 Olympijské prázdniny
1974 Viu-hah hah-taja
1973 Pojízdný byt
1972 Kun taivas putoaa...
1971 Hrabě
1970 Bensaa suonissa

TV seriály

1989 Talvisota (TV seriál)

Dokumentární

2001 Miinavaara!
1999 Erotic Vivica (studentský film)
Kaksi tietä
Nälän tie
1998 Rakenna ja tuhoa
1997 Kilometreittäin työtä
1996 Kuninkaan matkassa
1994 Viisi päivää härkätiellä
1989 Nautavaellus
Valtakunnan sydän
1986 Nykytaiteen museo
1985 No Comments
1982 Muistoja Sinebrychoffin puistosta
1980 Muistikuvia Ristosta
1979 Graniittipoika
Hallitsetko Helsinkisi?
Kansojen omatunto
1977 Menneen ajan kuvat
Polarit - ruostumatonta terästä Torniosta
1975 Leikkien mallit
1974 Kemira - kemian teollisuutta
1973 Suomalainen pöydänkattaja
Sähkölaitos rakentaa
1972 Kuluttaja
Viapori - Suomenlinna
1971 Kromi
Luonnon talous
Luonto ja työ
Rantojen miehet
Tasavallan päiväkirja
1970 Huuto
Liikemiehen muotokuva
Maaseudun tulevaisuus?
Pyhäsalmi - kaivosteollisuuden nykyaikaa
Solidaarisuus

Herecká filmografie

Střihačská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
1981 Kiljusen herrasväki
1969 Beautiful People (studentský film)
1968 Raisa 13 v. (studentský film)

Dokumentární

1979 Kansojen omatunto

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

1979 Kansojen omatunto

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky