foto

David Kennard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 Year in Champagne, A
2013 Year in Burgundy, A
2011 Journey of the Universe
2004 Wine for the Confused (TV film)
2001 2001: HAL's Legacy (TV film)
1987 Hero's Journey: The World of Joseph Campbell, The
1985 Heart of the Dragon (TV seriál)
1980 Cosmos (TV seriál)
1973 The Ascent of Man (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 Year in Champagne, A
2013 Year in Burgundy, A
2004 Wine for the Confused (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace