foto

Jorma Karhunen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1979 Lähikuvia eräästä naisesta (TV film)
1977 Pilkkikilpailut (TV film)
1975 Tietoisku: Diskomelu (TV film)

Dokumentární

2005 Paavolaisen jalanjäljillä (TV seriál)
1999 Estelle - unelma paremmasta (TV film)
Naisia, pumpulia, ompelukoneita (TV film)
1996 Pankkilaskun maksajat (TV seriál)
Signe Brander: nainen kameran takaa
1995 Suurtyöttömyys on valinta (TV film)
1993 Lissun unelma (TV film)
1992 Tuhlaajapoika ja Sokrates (TV film)
Wiipurini (TV film)
1989 Läpi harmaan kiven (TV film)
Tekstiilin intiimi kosketus (TV film)
1988 Aino (TV film)
1987 Kirkkokatu 50 (TV film)
Kulttuuriruutu: Kalle Päätalo (TV film)
Paska juttu (TV film)
Punaiset kengät Sodankylässä (TV film)
Rata (TV film)
Tuhlaajapojan päiväkirja (TV film)
1986 Elämän äänet (TV film)
Pirtukuningas (TV film)
Vuosisadan talvi (TV film)
1984 Rakentamisen draama (TV film)
1983 Lentäjä non grata (TV film)
Lähikuvassa: Rauli Badding Somerjoki (TV film)
1982 Super M - Konsertto murhaajalle (TV film)
1981 Merkillinen matkakertomus (TV film)
1978 Jouluaatto 1977 Anna-Leenan luona (TV film)
Tuhlaajapojan paluu (TV film)
1977 Piina (TV film)
Reima Pietilä (TV film)
1976 Valvovat silmät (TV film)
1975 Iso pieni tyttö - Anu Pentik (TV film)
Maalaismaisema (TV film)
1974 Tyttökauppias (TV film)
1973 Elän tätä päivää - lähikuva näyttelijä Tauno Palosta (TV film)
Reidarin värilliset aistimukset (TV film)
Taakkasi on minun (TV film)
1972 Afrikkalainen keskustelu (TV film)
Euroopan mestari (TV film)
Finlandia-talo - tietoa taiteesta (TV film)
1970 Ilottomat tytöt (TV film)
1969 36000 päivää Oulussa (TV film)
1968 Miksi ei bordellia? (TV film)

TV pořady

1977 Mene ja tiedä (TV pořad)

Divadelní záznam

1983 Dostojevskin galleria (divadelní záznam)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

1995 Suurtyöttömyys on valinta (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky