foto

Günther Weisenborn

  • nar. 10.7.1902
    Velbert, Prusko, Německá říše
  • zem. 26.3.1969 (66 let)
    Berlín, Berlin, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1969 Viisitoista narua rahaa (TV film) - divadelní hra
1968 Flachsmann als Erzieher (TV film)
1967 Zwei Engel steigen aus (TV film)
1963 Žebrácká opera
1955 Der 20. Juli
1951 A Tale of Five Cities

Dokumentární

2017 Die Guten Feinde

Spisovatelská filmografie

Filmy

1974 Verfolger, Der (TV film) - kniha
1941 Děvče z ostrova Fanö - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace