foto

Paul Jyrälä

  • nar. 9.7.1941
    Espoo, Finsko
  • zem. 12.7.2007 (66 let)
    Järvenpää, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Urpo ja Turpo johtolangan jäljillä
2007 Legenda o Vánocích
2006 Ranta (TV film)
Sedena con la mia donna nel parco del parlamento
Suden arvoitus
2004 Honey Baby
Pan Pelikán
Skene (TV film)
2001 Ampiaispaini
2000 Kuningas Hidas
Touha po Jackovi
1998 Jak se neztratit v L.A.
1997 Urpo & Turpo 2
Urpo & Turpo autiolla saarella
Urpo & Turpo haluavat olla rauhassa
Urpo & Turpo jouluvalmisteluissa
Urpo & Turpo kuntoilevat
Urpo & Turpo muuttumisleikissä
Urpo & Turpo ovat rohkeita
Urpo & Turpo salapoliiseina
1994 Esa ja Vesa - auringonlaskun ratsastajat
1993 Kun piru tuli polkupyörällä sepän tölliin ja sepän vaimo sai uuden nenän
Romanovin kivet
1991 Kuutamosonaatti 2: Kadunlakaisijat
1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
1989 Zimní válka
1988 Den matek 2
Pohjanmaa
1986 O sněhové královně
1985 Da Capo
Suuri illusioni
Viimeiset rotannahat
1984 Angelas krig
Taikapeli
Tři muži
1983 250 grammaa - radioaktiivinen testamentti
Jon
1982 Balladi Sallista
Král bez srdce
Toto
1981 Kiljusen herrasväki
1980 Neklidný plamen
1978 Vartioitu kylä 1944
1976 Olympijské prázdniny
1973 Herra Huu - jestapa jepulis penikat sipuliks
Uuno Turhapuro
1972 Lampaansyöjät
Ubohá Marie
1971 Hirttämättömät
Hrabě
Kahdeksas veljes
1970 Anna
Jussi Pussi
Naisenkuvia
1969 69 - Sixtynine
Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut
Pohjan tähteet
1968 Kuuma kissa?
Mustaa valkoisella
1967 Bezradní
1966 Millipilleri

TV seriály

1996 Urpo & Turpo (TV seriál)
1993 Hunajan maku (TV seriál)
Laiva jättää uppoavat rotat (E05)
Vain voittaja on sankari (E04)
Suomi ei lopu kehätie ykköseen (E03)
další epizody (5)
1989 Talvisota (TV seriál)
1984 Jäinen horisontti (TV seriál)

Dokumentární

2008 Punk - Tauti joka ei tapa
2006 Kenen joukoissa seisot
2004 Irti laatikoista
2000 Kansalainen Amos
1999 Real McCoy, The
Se Oikea - tarinoita rakkaudesta
1997 Haapa ja bambu
Sankaripioneeri 001
1988 Rumpu, ruokokitara ja Honda
1987 Hurjan pojan koti
1979 Graniittipoika
Pronssia
1976 Ikäluokka
1972 Olavi Virta (TV film)
1971 Rantojen miehet
Sarja kuvia
1970 Aikahahmoja (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Zimní válka
1972 Lampaansyöjät
Ubohá Marie
1969 69 - Sixtynine
Pohjan tähteet

TV seriály

1989 Talvisota (TV seriál)

Dokumentární

2007 Näin tehtiin Joulutarina (TV film)

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky