foto

Edgar Selwyn

  • nar. 20.10.1875
    Cincinnati, Ohio, USA
  • zem. 13.2.1944 (68 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1942 Pierre of the Plains - divadelní hra
1935 Baby Face Harrington - divadelní hra
1933 Turn Back the Clock
1931 Maitressa Guvernérova - divadelní hra
1929 Girl in the Show, The
1926 Dancing Mothers - divadelní hra
1925 The Crowded Hour - divadelní hra
1924 Arab, The - divadelní hra
Mirage, The - divadelní hra
1922 The Primitive Lover - divadelní hra
1919 For Better, for Worse - divadelní hra
1918 Heart of the Wilds - divadelní hra
1917 Nearly Married - divadelní hra
1916 Rolling Stones - divadelní hra
1915 Country Boy, The - divadelní hra
1914 Pierre of the Plains - divadelní hra

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1915 The Arab
1914 Pierre of the Plains

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace