foto

Eva-Riitta Kiiskinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1992 Matka ajassa (TV film)
1989 Kolme yötä (TV film)
1988 Murhakopla (TV film)
Tjurens år (TV film)
1986 Lumikit - Eli kohtauksia naisen elämästä (TV film)
1985 Painija (TV film)
1984 Musta hurmio (TV film)
1983 Unelmajuna (TV film)
1982 Vuorelle nousu (TV film)
1981 Kauhea murhamies Lalli (TV film)
1979 Högaktningsfullt J. L. Runeberg (TV film)
1978 Elämäsi parhain aika (TV film)
1976 Vanhan ruhtinaan rakkaus (TV film)
1975 Reviisori (TV film)
1974 Narri kartanon valtiaana (TV film)
1973 Jegor Bulitsov (TV film)
Mun mummoni muni mammani (TV film)
1969 Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut

TV seriály

1977 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1976 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Ryydinkeksijät (TV seriál)

TV pořady

1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)
1976 Eurovision laulukilpailu 1976 - Suomen karsinta (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky